navi_icon

16.02.2018

Valtteri Bottas videokampanjassa: Olen ylpeä suomalaisesta koulusta

-- Bottas-Epson (Bottas-Epson.jpg)


Viestintäkonsultti taipuu myös videotuotantoon. Manifeston Epson-tiimi sai mahdollisuuden osallistua mielenkiintoiseen projektiin: Epsonin ja Mercedes-AMG Petronas Motorsportin uusittu kansainvälinen yhteistyösopimus toi Valtteri Bottaksen vierailulle vanhaan kouluunsa Nastolaan – samalla tehtiin suomalaisen koulutuksen vahvuuksia esiintuova video.

Kansainvälisin voimin toteutetussa videoprojektissa tarvittiin monenlaista viestintäosaamista perinteisestä mediaviestinnästä ja tuotantoyhtiöneuvotteluista käsikirjoituksessa auttamiseen, lakikoukeroiden selvittämiseen ja kuvauksen teknisen toteutuksen järjestelyihin.

– Projekti on ollut hyvin antoisa. Kansainvälisessä projektissa on monta liikkuvaa osaa ja koordinoitavaa riitti. Projektissa korostui kokonaisuuksien hallinta. Lisäksi sisältöjen muokkaaminen suomalaiseen makuun oli tärkeää, Manifeston Epson-tiimin vastaava Taina Kaitala kertoo.

#FinnishClass-video tuo esiin myös suomalaisen perusopetuksen laatua ja kuinka maailman suurin projektorivalmistaja Epson tukee osallistavaa pedagogiikkaa luokkahuoneessa.

– Oli mukava nähdä entinen kouluni ja tavata vanhoja opettajia sekä osallistua oppituntiin vaikkakin eri huoneessa interaktiivisesti projektorin välityksellä! Olen erittäin ylpeä siitä, että olen suomalainen ja saamastani suomalaisesta opetuksesta. On hienoa nähdä, miten Epson tuo edistynyttä teknologiaa tämän päivän luokkahuoneisiin, Valtteri Bottas kommentoi Epsonin tiedotteessa.

Maailman suurimpana interaktiivisten projektorien valmistajana Epson uskoo, että uuden sukupolven opiskelijoiden motivoiminen ja sitouttaminen edellyttää vuorovaikutteisuuden ja yhteistyön lisäämistä oppimisympäristössä, mikä on linjassa suomalaisen opetussuunnitelman kanssa. Epsonin interaktiivisten projektoreiden markkinaosuus onkin Suomessa 57 %  suurempi kuin globaalisti.

#FinnishClass-video on nähtävillä Epsonin Youtube-sivulla.

PS. Katso myös behind the scenes -video Youtubesta!


Kuva: Epson 

Tagit: Blogit, Ajankohtaista, Vaikuttajaviestintä, Yhteiskuntasuhteet