navi_icon

24.05.2013

Uusi postaussarja: Kuulumisia blogimaailmasta

-- Blogipostaussarja (blogipostaussarja.JPG)

Manifeston blogissa alkaa tänään sen historian ensimmäinen postaussarja, joka käsittelee blogimaailmaa ja blogiyhteistyötä monelta eri kantilta. Pyhitämme erillisiä postauksia mm. onnistuneen bloggaajatilaisuuden järjestämiselle ja tuloksia tuottavalle blogiyhteistyölle.

Manifesto on tehnyt pitkään töitä blogimaailman parissa. Joidenkin asiakkaiden kanssa olemme kehittäneet ja ylläpitäneet heidän bloggaajastrategiaansa, toisille olemme kehittäneet tämän strategian ja lähteneet luomaan hyviä bloggaajasuhteita. Kolmansia taas ohjeistamme oman blogin kirjoittamisessa. Osaaminen siitä, miten yhteistyötä bloggaajien kanssa tehdään onnistuneesti, on tullut kokemuksen ja käytännön kautta. Iloksemme asiakkaamme ovat olleet rohkeita ja luottaneet ammattitaitoomme, jotta olemme päässeet toteuttamaan hauskoja ja näkyvyyttä saaneita tempauksia ja tapahtumia.

Tietämyksemme blogimaailmasta ja sen kehityksestä ei kuitenkaan perustu ainoastaan käytännön kokemukseen. Jo neljän vuoden ajan tekemämme Blogibarometri-tutkimus on antanut meille arvokasta tietoa suoraan bloggaajilta. Vuosien aikana Blogibarometri on myös todistanut bloggaamisen muuttumisen harrastuksesta ammatiksi. Tänäkin vuonna teemme tutkimuksen ja koemme tärkeäksi sisällyttää myös yritykset osaksi sitä. Kesän aikana näemme, minkälaisia tuloksia barometrista nousee tällä kertaa.

Tervetuloa lukemaan kuulumisia blogimaailmasta ja keskustelemaan joko aiheesta tai sen vierestä.

Postaussarjan seuraavassa osassa käsittelemme bloggaajatilaisuuden järjestämistä.

Suvi Joensivu
Kirjoittaja työskentelee Manifestossa viestintäkonsulttina

Tagit: Tapahtumat, Ajankohtaista, Vaikuttajaviestintä, Yhteiskuntasuhteet

Kommentoi
Kaikki kentät ovat pakollisia täyttää.

Kiitos kommentistasi!