navi_icon

04.12.2017

Mediakoulutukset kannustivat fimealaisia

-- FIMEA-web-2017 (FIMEA-web-960x380.jpg)

Manifesto toteutti lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimealle mediakoulutuksia marraskuun aikana. Fimean asiat kiinnostavat suuresti mediaa, sidosryhmiä ja suurta yleisöä, joten on tärkeää, että organisaation asiantuntijat osaavat kiteyttää asiansa, esiintyä selkeästi sekä havainnollistaa ja konkretisoida vaikeita asioita kansalaisille.

Painopiste oli kameran kanssa tapahtuvassa harjoittelussa. Kullekin osallistujalle oli ennakkoon laadittu hänen työnkuvaansa liittyviä haastattelukysymyksiä, joita prepattiin ’tv-haastattelussa’. Keskustelu oli avointa ja innokasta. Fimealaiset myös sparrasivat kollegoitaan kiitettävästi ja oppivat toisiltaan.

Koulutuksissa haluttiin panostaa osallistujille annettavaan henkilökohtaiseen palautteeseen. Tästä syystä ryhmät pidettiin pieninä. Jokainen osallistuja sai runsaasti palautetta kuinka viestiä selkeästi ja ymmärrettävästi omista persoonallisista vahvuuksista käsin esimerkkien voimaa unohtamatta.

Osallistujien kommentteja: ”tilaisuuden sisältö ylitti odotukseni”, ”kaikkein hyödyllisintä oli todeta, että kykenee esiintymään lievässä painetilanteessa”, ”motivoiva tapa opettaa positiivisen kautta, ” tämä oli yksi parhaita koulutuksia, joihin olen osallistunut”.


Kuva: Getty Images 

Tagit: Tapahtumat, Ajankohtaista, Vaikuttajaviestintä, Yhteiskuntasuhteet