navi_icon

03.07.2018

Manifeston järjestämä Poliittisten laulujen ilta ohjelmassa taas Porin SuomiAreenalla 18.7.2018

-- (Happoradio_SuomiAreena.jpg)

SuomiAreena-viikon puhutuimpia tapahtumia on jo usean kesän ajan ollut Manifeston ja Musiikkituottajien yhdessä järjestämä Poliittisten laulujen ilta. ”Porin kuumin ilta” osuu tänä kesänä keskiviikolle 18. heinäkuuta ja paikkana on yli 500 henkeä vetävä Magic Night Club. Hienoa nimeä ei kannata pelästyä, sillä paikka on vanha tuttu Bar Kino. Klubi on tämän vuoden aikana saanut uudet omistajat ja muitakin uudistuksia on tilaan kuulemma tehty.

Seremoniamestarina ja illan juontajana toimii tuottaja, myös stand-up -koomikkona ja poliitikkona tunnettu Lotta Backlund.

Illan aloittaa jo perinteiseen tapaan ”Senaattori”, kansanedustaja ja pitkän linjan protestilaulaja Mikko Alatalo uuden settilistan kanssa. Artistivieraaksi olemme saaneet Happoradio-trion keulakuvanaan Aki Tykki, josta olemme erityisen riemuissamme. Ja ohjelman päättää tietysti Punatähdet vahvistettuna vieraillaan valtakunnanpolitiikan huipulta. Magic Night Club tulee natisemaan liitoksissaan!

– Olen iloinen siitä, että Poliittisten laulujen ilta kerää ”Porin Tavastian” joka kesä täyteen sekalaisen joukon päättäjiä, mediaväkeä, faneja ja ihan tavallisia porilaisia. Luvassa on SuomiAreenan kuumin ilta, jonka aikana voi laulaa ja verkostoitua sydämensä kyllyydestä”, kertoo Manifesto Politicsin johtaja Ilari Marzano. ”Päätimme tänä kesänä tehdä taas uudistuksia ja otimme mukaan Lotta Backlundin juontamaan – odotan innolla, mitä kaikkea hän tuo mukanaan”, hän lisää. 

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Paikalle kannattaa tulla ajoissa, sillä suosittuun tapahtumaan on perinteisesti ollut jonoa ulos asti.

Tarkempia tietoja löytyy tapahtuman Facebook-sivulla.

SuomiAreena on Suomen johtava yhteiskunnallisen keskustelun foorumi, jonka tuottavat yhteistyössä Mediahub ja Porin kaupunki. Kaikille avoin ja maksuton SuomiAreena järjestetään 16.–20.7.2018 Porissa. Lisätietoja: www.suomiareena.fi

Tagit: Blogit, Ajankohtaista, Vaikuttajaviestintä, Yhteiskuntasuhteet