navi_icon

11.12.2017

Manifesto Showroom on avattu ja palvelee päivittäin klo 9–15

-- Showroom-2017 (showroom_960x380_081217.jpg)

Manifeston showroom on avattu uusissa tiloissamme Autotalon 12. kerroksessa ja palvelee päivittäin klo 9–15. Upealla näköalalla varustettu showroom tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden esitellä brändiään ja tuotteitaan toimittajille ja vaikuttajille tyylikkäästi Helsingin ydinkeskustassa.

”Showroomin toiminta käynnistyy toden teolla alkuvuodesta showroomin avajaisista. Avajaistapahtumaan kutsutaan laajasti Manifeston toimittajakontakteja sekä yhteistyövaikuttajia. Tämän lisäksi tulemme järjestämään vaikuttajapäivät keväällä ja syksyllä. Showroom-asiakkaat ovat automaattisesti esillä tapahtumissa ja niiden yhteyteen neuvottelemme mielellään myös muunlaisesta yhteistyöstä esimerkiksi tarjoiluiden, esitysten, goodie bagien ja erilaisten arvontojen muodossa”, kertoo Showroom Manager Markus Hilden.

Manifesto Showroomissa voit valita brändillesi ja tuotteillesi sopivan esittelypaikan. Tarjoamme erilaisia hyllypaikkoja sekä laajempaa näkyvyyttä pöytätasoilla. Näkyvyyttä voi vahvistaa logoilla, tuoteinformaatiolla ja vaikka brändikohtaisella display-telineellä.

Vielä ehdit tarttua avajaistarjoukseen!

Tarjoamme nyt kaikille asiakkaillemme loppuvuoden showroom-näkyvyyden ilmaiseksi sekä kaikki tammi-kesäkuun paikat neljän kuukauden hinnalla (hyllypaikat alkaen 80 euroa/kk). Tarjous on voimassa 31.12.2017 mennessä tehtyihin sopimuksiin.

Haluatko kuulla lisää ja tutustua showroomiin paikan päällä? Otathan yhteyttä asiakasvastaavaasi tai laita viestiä osoitteeseen showroom@manifesto.fi .
 

Tagit: Tapahtumat, Ajankohtaista, Vaikuttajaviestintä, Yhteiskuntasuhteet