navi_icon

11.10.2017

Manifesto muuttaa Autotaloon

-- Manifesto-Autotalo (Manifesto-Autotalo.jpg)

Muutamme uusiin toimitiloihin Kampin Autotaloon lokakuun lopussa! Uusi osoitteemme 27. lokakuuta alkaen on Salomonkatu 17 B.

Jätämme lopulta taaksemme Kalevankatu 18:n, joka on toiminut toimiston turvallisena kotisatamana koko tähänastisen 17 vuoden taipaleen ajan. Uusi sijaintimme on entistä keskeisemmällä paikalla aivan Kampin kauppakeskuksen ja metroaseman vieressä. Tilat ovat modernit ja täysin remontoidut, minkä lisäksi näkymät Autotalon 12. kerroksesta ovat vaikuttavat ja vähintäänkin inspiroivat.

Uusien tilojen myötä toimistotilamme lähes tuplaantuvat. Käytössämme on useampi neuvotteluhuone sekä tyylikäs showroom, jossa brändit kohtaavat relevantit toimittajat ja somevaikuttajat. Autotalon kellarikerroksesta löytyy myös runsaasti parkkipaikkoja, joten omalla autolla saapuminen on jatkossa vaivatonta.

”Vuosi 2017 on Manifestolle uudistusten vuosi, ja olemme koko henkilökunnan voimin innoissamme uusista toimitiloista. Uudet toimitilat mahdollistavat kasvun paitsi henkilöstön määrän myös uusien palvelumallien suhteen. Uudet toimitilat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi lehdistötilaisuuksien ja koulutuksien järjestämiseen. Avaamme uusissa toimitiloissamme Manifeston historian ensimmäisen showroomin, joka tuo uutta väriä ja puhtia palvelutarjontaamme B2C-asiakkuuksissa”, kertoo Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonen.


Kuva: LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy 

Tagit: Tapahtumat, Ajankohtaista, Vaikuttajaviestintä, Yhteiskuntasuhteet