navi_icon

19.06.2017

Manifesto Porissa ja SuomiAreenassa

-- Pori-Manifesto (Pori.jpeg)


Manifesto järjestää Porissa SuomiAreenan yhteydessä heinäkuun toisella viikolla julkisia keskustelutilaisuuksia ja yksityisiä vaikuttajatapaamisia sekä SuomiAreenan puhutuimmat bileet, Poliittisten laulujen illan. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja useimmat ovat avoimia kaikille.

Tervetuloa!


TIISTAI 11.7.


Energia-aamupala by Manifesto

Aika: Tiistai 11.7. klo 8–10
Paikka: Amcham Lounge / 7th Floor, Yrjönkatu 15 A, Pori

Manifesto tarjoaa energiapitoisen aamupalan, jolla jaksaa kuunnella ja osallistua SuomiAreenaan keskusteluihin. Keskustassa järjestettävän aamupalan lomassa on mahdollisuus minglata ja vaihtaa kuulumisia vaikuttajien ja muiden SuomiAreenassa kävijöiden kanssa.

Aamupalalle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.


Miksi ruokapöytäämme ei riitä kotimaista kalaa? – Keskustelua kalasta ja kalataloudesta

Aika: Tiistai 11.7. klo 13–15
Paikka: Suomalainen Klubi, Eteläranta 10, Pori

Kalatalouden puolestapuhuja Pro Kala ry avaa keskustelun kalatalouden arvoketjusta. Kotimaisen kalan osuus ruokapöydissämme on tällä hetkellä alle kolmannes kulutetusta kalasta. Kotimaisella kalalla on kysyntää, ja on kaikkien etu, että sitä olisi tarjolla nykyistä enemmän. Mitä asialla voisi tehdä?

Elinkeinokalatalouden innovaatiot ja uudet ekologiset toimintamallit muuttavat mielikuvaamme kalataloudesta. Uutta potkua haetaan myös maan hallituksen sininen biotalous -kärkihankkeesta.

Mukana debatissa on maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk.), kansanedustajat Johanna Karimäki (vihr.) ja Susanna Koski (kok.), Pro Kala ry:n toiminnanjohtaja Katriina Partanen sekä kalatalouden arvoketjun edustajia. Keskustelua johtaa toimittaja Markku Sandell.  

Lisätiedot: Ilari Marzano, Managing Partner, Manifesto Politics


Alustatalous – Suomen uusi menestystarina?

Aika: Tiistai 11.7. klo 13.30–15.30
Paikka: Amcham Lounge / 7th Floor, Yrjönkatu 15 A, Pori

Alustatalous tulee kaikkialle ja kaikille toimialoille. Vanhat liiketoimintamallit ja ekosysteemit sulavat ajan myötä pois kaikilla toimialoilla. Hurjia väitteitä, mutta muutos on jo meneillään. Ovatko suomalaiset yritykset valmiita haasteeseen ja voiko alustataloudesta tulla meille merkittävä viennin kärki? Manifeston järjestämässä paneelikeskustelussa teemaat puivat digitaalisen liiketoiminnan ja alustatalouden ammattilaiset ja yrittäjät.

Mukana keskustelussa yrittäjä, brändiammattilainen ja peliyhtiö Lightneerin perustaja Peter Vesterbacka, Uber Suomen maajohtaja Joel Järvinen, Superoperatorin liiketoiminnan kehitysjohtaja Jan Ahlskog, Ukko.fi-kevytyrittäjyyspalvelun toimitusjohtaja Ukko Kumpulainen ja Bolt.Worksin markkinointi- ja kehitysjohtaja Timo Hakkarainen. Keskustelua moderoi Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonen.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen tästä.

Lisätietoja tilaisuudesta >>  


Happy Hour

Aika: Tiistai 11.7. klo 15.30–17.30
Paikka: Amcham Lounge / 7th Floor, Yrjönkatu 15 A, Pori

Manifesto järjestää Amcham Loungessa Happy Hourit. After workeille sopii tulla oman aikataulun mukaan. Mikäli aurinko paistaa Porissa Amcham Loungen kattoterassi on auki. Tarjolla pientä purtavaa sekä janon sammuttajia.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, eikä se vaadi ennakkoilmoittautumista


KESKIVIIKKO 12.7.


Haistakaa p***a koko valtiovalta – Poliittisten laulujen ilta

Aika: Keskiviikko 12.7. klo 21–
Paikka: Bar Kino, Itäpuisto 10, Pori

Bar Kinossa pärähtää käyntiin keskiviikkona 12.7. klo 21 alkaen Poliittisten laulujen ilta, jossa nähdään tuttuun tapaan Mikko Alatalo ja Punatähdet. Tämän vuoden kutsuttuna artistina esiintyy lisäksi Samuli Putro, jonka viides studioalbumi Valkoinen hetero julkaistiin helmikuussa. Illan aikana nähdään myös muita yllätysvieraita. Porin puhutuimmat bileet järjestetään yhteistyössä Musiikkituottajien kanssa jo kuudennen kerran.

Ovet avautuvat klo 21.00 ja sisäänpääsy on ilmaista. Kannattaa kuitenkin tulla ajoissa, koska ruuhka-aikana jonoa on kadulle saakka. Tilaisuuteen ei voi ilmoittautua erikseen.

Lisätietoja tilaisuudesta >>

-- SA-logo (sa_logo_RGB_original-2.jpg)

Poliittisten laulujen ilta on osa virallista SuomiAreenan ohjelmaa.Kuva: Getty Images, SuomiAreena
 

Tagit: Manifesto, Tapahtumat, Ajankohtaista, Fipra, Vaikuttajaviestintä, Viestintä, Yhteiskuntasuhteet