navi_icon
 • Unity Technologies

  Rekrytointiviestintä

  Unityn rekrytoinnille tukea

  Maailman suurin peliteknologiayritys Unity Technologies ja Manifesto aloittivat viestintäyhteistyön keväällä 2016. Tavoitteena oli Unityn rekrytoinnin tukeminen Suomessa ansaitun median avulla. Unity halusi kertoa median kautta heidän ainutlaatuisesta kasvutarinasta ja yrityskulttuurista sekä teknologisesta huippuosaamisesta. Tarinan keskeisenä viestinä oli rekrytointitarve.

 • Unity Technologies

  Rekrytointiviestintä

  Tarina näkyvästi esillä

  Manifesto ja Unity laativat yhdessä ansaitun median suunnitelman, jonka Manifesto toteutti vuoden 2016 toisen puoliskon aikana. Unityn tarina oli esillä useissa valtakunnallisissa ja IT-toimialan medioissa, kuten Yle Aamu-TV:ssä, Kauppalehdessä, Helsingin Sanomissa, Iltalehdessä ja Tivissä. Iltalehden artikkelin otsikko kiteyttää hyvin tavoitteiden mukaisen viestinnän: ”Vuoden kovimmalla kasvuyrityksellä on erikoinen ongelma: eivät löydä työntekijöitä”.

 • Unity Technologies

  Rekrytointiviestintä

  Kaksinkertaistunut hakijamäärä

  Unity ja Manifesto onnistuivat saavuttamaan rekrytointiviestinnälle asetetut tavoitteet puolen vuoden aikana. Saatujen työhakemusten määrä yli kaksinkertaistui. Kevään aikana rekrytyistä 14 prosenttia oli hakenut työpaikkaa, kun syksyllä luku kasvoi jo 44 prosenttiin. Muita tärkeitä rekrytointilähteitä olivat suositukset ja LinkedIn. Unity sai rekrytoitua tavoittelemansa 47 uutta työntekijää.

-- Puhelin icon (phone_icon.png)  Lisätietoja

Haluatko kuulla lisää referensseistämme?

Harri Kammonen
Partneri, toimitusjohtaja
Puh. +358 40 500 1120

Mikko Koistinen
Partneri
Puh. +358 40 565 5564

Ilari Marzano
Johtaja, Politics
Puh. +358 40 731 2336

Jonna Varhama
Asiakkuusjohtaja, B2C
Puh. +358 50 543 2926


Tai lähetä meille viesti.