navi_icon
 • Finnkino

  Elokuvateatterin lanseeraus

  Uusi aikakausi alkoi Finnkino Omenassa

  Finnkinon tavoitteena on olla Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä, mistä keväällä 2017 Espooseen avautunut Finnkino Omena toimii hyvänä osoituksena. Pohjois-Euroopan ensimmäinen täyslaser-elokuvateatterikeskus toi mukanaan huippuluokan lasertekniikkaa, moderneja saleja ja uutuuskonsepteja.

 • Finnkino

  Elokuvateatterin lanseeraus

  Lanseerausviestinnän kokonaisvaltainen toteutus

  Manifesto suunnitteli ja toteutti Finnkino Omenan viestinnällisen lanseerauksen. Strateginen suunnittelu sisälsi viestien kiteyttämisen, Q&A:n laatimisen sekä media- ja somevaikuttajalistojen räätälöimisen. Median ennakkotilaisuus järjestettiin työmaakierroksen muodossa kuukausi ennen uuden teatterin avajaisia, ja varsinainen mediatilaisuus järjestettiin avajaispäivää edeltävänä aamuna. Manifesto vastasi myös viihdetoimittajien kutsumisesta ja punaisen maton emännöinnistä kumppaneille ja julkisuuden henkilöille suunnatuissa gaala-avajaisissa.

 • Finnkino

  Elokuvateatterin lanseeraus

  Laaja medianäkyvyys erityyppisissä medioissa

  Yhteistyön myötä Finnkino Omena sai mediassa laajasti näkyvyyttä erityyppisissä medioissa: uuden aikakauden elokuvateatteri noteerattiin esimerkiksi Helsingin Sanomissa, Hufvudstadsbladetissa, Länsiväylässä, Tekniikka&Taloudessa, Hifimaailmassa, Taloussanomissa, Episodissa, Me Naisissa, Avussa, Annassa ja Seiskassa sekä lukuisissa sosiaalisen median vaikuttajien kanavissa.

-- Puhelin icon (phone_icon.png)  Lisätietoja

Haluatko kuulla lisää referensseistämme?

Harri Kammonen
Partneri, toimitusjohtaja
Puh. +358 40 500 1120

Mikko Koistinen
Partneri
Puh. +358 40 565 5564

Ilari Marzano
Johtaja, Politics
Puh. +358 40 731 2336

Jonna Varhama
Partneri
Puh. +358 50 543 2926


Tai lähetä meille viesti.