navi_icon

Viestintätoimisto Manifesto

Kuinka hyvin tunnet ja tavoitat kohderyhmäsi? Ovatko viestisi selkeät? Tarvitsetko lisää tunnettuutta? Kaipaatko lisää myyntiä? Toimiiko sisäinen viestintä? Haluatko vaikuttaa?

Manifesto on vuonna 2000 perustettu viestintätoimisto. Autamme viestimään tuloksellisesti ja luovasti. Palvelujemme avulla viestit ovat selkeitä ja ne menevät tehokkaasti perille kohderyhmät tavoittavissa kanavissa. Tuloksena tunnettuus lisääntyy, oikea tieto välittyy, myynti kasvaa, maine paranee ja toiminta tehostuu. Vahvoja osaamisalojamme ovat ICT, elintarvikeala, kulutustavarat ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot.

Asiakkaidemme mielestä olemme ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen viestintätoimisto.

Verkostomme

Manifesto on osa IPREX-viestintätoimistoketjua, joka on yksi maailman suurimmista itsenäisten viestintätoimistojen muodostamista PR-verkostoista. Olemme IPREXin kautta läsnä maailmanlaajuisesti noin 70 maassa.

Euroopan johtavan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen erikoistuneen FIPRA-verkoston kautta asiakkaamme saavat yhteydet poliittisiin päättäjiin ja virkamiehiin Suomen lisäksi 60 maassa.

Olemme yrityksen perustamisesta alkaen tutkineet viestinnän ilmiöitä ja tarjonneet uutta, ajankohtaista tietoa viestintätoimialasta asiakkaidemme käyttöön.

Tutustu referensseihimme